DJ workshopreeks

Tijdens deze workshopreeks maak je kennis met het DJ vak. Je krijgt uitleg over een professionele Pioneer DJ set, je maakt kennis met een zomertour agenda en gaat je een eigen dj naam met logo bedenken! We duiken in de verschillende muziek genre’s en uiteraard ga je ook proberen zelf te draaien!

Start: Medio april
Docent: Timo van den Berg (DJ Timothy)
Reeks: 4 lessen
Dag/ tijd: Vrijdagmiddag tussen 15.00 – 19.00
Lesduur: 45 min
Kosten: € 79,99
Locatie: Muziekschool Albrandswaard. Dorpsstraat 47, Poortugaal.

Wat kan je verwachten?

1e les: In les 1 krijg je een presentatie van Timo, wat Timo heeft meegemaakt in zijn carrière en word er uitgeleg gegeven over een pioneer CDJ2000 dj set. Wat alle knoppen betekenen en waar ze voor dienen.

2e les: In les 2 word je meegenomen in de belevingswereld van een dj, hoe een zomertour eruit ziet en ga je je eigen dj naam bedenken en logo schetsen.

3e les: In les 3 gaan we het hebben over de verschillende muziek genre’s. Kijken we welk genre jou het meest aanspreekt en naar de historie hiervan. Als huiswerk moeten jullie op soundcloud en online 5 favoriete nummers opzoeken in dit genre.

4e les: In les 4 gaan we kennismaken met de dj set, leren jullie beatmachen en hoe je een nummer overmixt. Ook word er gesproken over het gebruik van een microfoon en hoe je een boeking moet aanpakken.

Iedere les zal er ook een andere gast dj aanwezig zijn, aan hem/haar kan je ook vragen stellen over zijn ervaring in het DJ vak.

 

Schrijf je nu al vast in, en wordt als eerste op de hoogte gehouden over de startdatum van de workshopreeks!