Muziek maken is leuk!

Voor jong & oud

Sander

Drum- en cajondocent, kindercoach en muziekmeester

Hoi, ik ben Sander van der Aar en de trotse oprichter van Muziekschool Albrandswaard. In 2017 ben ik naast mijn baan als jongerenwerker gestart met het geven van drumlessen bij mijn ouders thuis op zolder.

Inmiddels heb ik van mijn hobby, mijn fulltime baan gemaakt. Zo verzorg ik muzieklessen en workshops op een aantal basisscholen en werk ik in de muziekschool als drumdocent en kindercoach. Als kindercoach werk ik door middel van het maken van muziek met kinderen. De combinatie van muziek en kinderen vind ik fantastisch, maar ook voor het lesgeven aan volwassenen draai ik mijn handen niet om. Zo geven de woorden ‘Ik wou dat ik hier veel eerder mee was begonnen’ ook erg veel voldoening.

De afwisseling maakt dit werk erg leuk! Geen les is hetzelfde, en zo hoort het ook. De lessen worden afgestemd op de wensen van de leerling en op wat de leerling nodig heeft. Daar waar de meeste kinderen me ‘verplichten’ om naar de muziek van deze tijd te luisteren, gaat mijn voorkeur toch uit naar de wat oudere muziek. Bijvoorbeeld Stevie Wonder, Bob Marley, Toto en zo kan ik nog wel even door gaan.

Ik kijk ernaar uit om jou tijdens een proefles net zo enthousiast over muziek te krijgen als dat ik dat ben!

"De afwisseling maakt dit werk erg leuk! Geen les is hetzelfde, en zo hoort het ook"