Muziek maken is leuk!

Voor jong & oud

Kinderfeestje

Wil jij een muzikaal kinderfeestje? Super leuk!!
De kinderfeestjes hebben een start tarief van € 75,-. Per kind komt hier € 10,- bij. Afhankelijk van het Thema duurt het kinderfeestje 60/90 minuten.

Hoe word ik een zanger/es

In deze workshop gaan we aan de slag met zingen. We kijken naar alles wat je nodig hebt om een zangeres te worden. We studeren uiteindelijk met elkaar een lied in en nemen dit op als eindresultaat. Deze workshop kan aangepast worden op iedere leeftijd, en kan je er nog van allerlei thema’s aanhangen (denk aan disney, k3, the voice of holland etc).

Instrumenten maken

In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van onze eigen instrumenten (denk aan percussieinstrumenten, maar ook een minigitaar). Aan het einde van de workshop studeren we met elkaar een of zelfgemaakt stuk in of spelen we mee met een bestaand lied. Dit alles nemen we op als eindresultaat.

Alles met je lichaam

Tijdens deze workshop leren we hoe je muziek kan maken zonder instrumenten. De kinderen krijgen een workshop bodypercussie en krijgen ook de uiteindelijke opdracht om zelf een bodypercussie te maken. Al de zelfgemaakte bodypercussies plakken we achter elkaar en daar maken we 1 geheel van. Deze kunnen we ook nog opnemen als eindresultaat

Aan de slag met boomwhackers

Dit feestje draait voornamelijk om de boomwhackers. De kinderen krijgen eerst een korte bodypercussie workout voordat ze aan de slag gaan met de boomwhackers. Het verschil in leeftijd maakt wat we uiteindelijk met de boomwhackers doen (klankverhaal voor de jongste, iets instuderen voor de wat ouderen, zelf wat maken voor de oudste). Ook dit kan je weer opnemen om een leuk eindresultaat te krijgen.

Fitness bal drums

Na dit kinderfeestje ga je afgepeigerd naar huis. We gaan namelijk drummen op fitness ballen. Uiteraard moeten we daar zelf ook veel bij swingen en bewegen!

Kinderdisco

Vanaf heden kun je ook een kinderdisco feestje houden bij de muziekschool! De 1e etage zal worden omgetoverd tot een echte disco met een heus rook- en lichtfestijn. Daarnaast zal een DJ de muziek verzorgen. De kinderdisco kan alleen plaatsvinden op vrijdag of zaterdag van 19.00 tot 20.30 uur. De kosten zijn € 175,00. Vast tarief, ongeacht aantal kinderen.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken hier de kosten
Totale kosten
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Aanvragen

[contact-form-7 id="30557" title="Kinderfeestje"]